Professionele pokerspelers hebben veel geheimen over hoe ze spelen, waarvan ze liever hebben dat de meeste amateurs ze niet ontdekken. In deze blog enkele tips en trucs waarmee ze vooruit kunnen komen en kunnen blijven winnen, terwijl de meeste mensen doorgaan met verliezen en klagen over hun ‘pech’.

Dus laten we meteen in de pokergeheimen duiken waarvan de meeste pokerprofessionals niet willen dat je ze kent.

Het gaat niet echt om de kaarten

De meeste pokeramateurs besteden veel aandacht aan de kaarten die ze krijgen. En ze raken gefrustreerd als ze voor langere tijd “slechte kaarten” hebben. Pokerprofessionals weten echter dat de grote meerderheid van de handen in Texas Hold’em niet naar de showdown gaan. Daarom, waarom maakt het uit wat je hebt?

Een van de grootste pokergeheimen die de pro’s gebruiken om de amateurs te misbruiken, is om ze keer op keer in positie te hameren en positie te gebruiken om ze uit de pot te bluffen.

Laat nooit je bluf zien

Een ander geheim dat de profs hebben, is dat ze nooit hun bluf laten zien. Amateurs houden ervan om trots hun 72 offsuit te laten zien wanneer ze iemand bluffen. Maar pokerprofessionals weten wel beter dan dit soort gratis informatie te verstrekken.

Ze weten dat het veel beter is om die twijfel in de geest van hun tegenstander te laten etteren over of ze gebluft zijn of niet. Poker is oorlog. Geef je tegenstanders nooit gratis informatie, nooit.

Soms moet je je azen folden

Een van de grootste redenen waarom amateurpokerspelers verliezen, is omdat ze vertrouwen op een grote hand zoals pocket azen of pocket koningen. Pokerprofessionals weten wel beter. Ze weten wat AA en KK slechts één paar zijn en ze kunnen en zullen routinematig verslagen worden.

Al het geld komt van 10% van de spelers

Nog een van de grootste pokergeheimen die de pro’s heel goed kennen, is dat de overgrote meerderheid van hun winsten afkomstig is van ongeveer 10% van de spelerspool. Als je online poker speelt dan zijn dit de jongens die 40% of meer van hun handen spelen, achter alles aan gaan, enzovoort.

De pro’s spelen liever helemaal niet dan in een spel te zitten zonder een van deze spelers. Want ze weten dat hier het geld vandaan komt.

Je maakt je eigen geluk

Het volgende pokergeheim dat de pro’s veel beter kennen en begrijpen dan de meeste mensen, is dat je je eigen geluk maakt in dit spel. Je maakt je eigen geluk in dit spel door te begrijpen dat de lange termijn veel langer is dan je denkt. De profs richten zich in plaats daarvan op superieure besluitvorming en het verslaan van hun tegenstanders.

Je moet van de sleur houden

Een van de grootste sleutels tot jouw succes in poker is echt van de sleur houden en van de discipline en oog voor detail die daarbij horen.