Ineens was er corona en moesten we massaal vanuit huis werken. Iets waar wij met onze maatschappij niet op voorbereid waren. Elke dag staan we gezellig met zijn allen in de file om van negen tot vijf te werken voor onze baas. Dan weer in de file naar huis om de volgende dag dit weer opnieuw te doen. Maar nu moesten we alles wat we kenden omgooien. We gingen allemaal een werkplek in ons huis inrichten, waar we ’s morgens met een kop koffie de laptop aanzetten. Dat was tenminste zo voor de mensen die het geluk hadden thuis te kunnen werken. Door de onzekerheid die corona met zich meebracht zijn er helaas ook veel mensen hun baan verloren. En dus werd het tijd om op zoek te gaan naar nieuwe manieren om geld te verdienen. Online. 

Schaalbaar ondernemen

Ook veel mensen die al werkzaam waren als ZZP’er gingen op zoek naar een manier om schaalbaar te kunnen ondernemen. Meer geld maar niet per se door meer uren per week te maken. Het maken van online programma’s is helemaal hot geworden en we proberen massaal onze kennis te delen. Maar alleen een programma maken is niet genoeg. Het moet natuurlijk wel verkopen. Maar hoe doe je dat? Welke aanbieder is voor jou de juiste? En wie doet zich mooier voor dan ze zijn? Je kunt jouw geld maar één keer investeren, dus dat wil je wel meteen goed doen. 

Reviews

Plug & Pay is een van de veel gehoorde termen de laatste tijd. Een betaalsysteem dat makkelijk zou werken om jouw klanten een online programma te laten betalen. In de Plug & Pay review kun je lezen hoe andere ondernemers dit programma ervaren hebben. Velen zijn je al voor gegaan en hebben de tijd genomen om hun ervaringen met je te delen. Ontzettend leerzaam natuurlijk. Maar misschien verkoop jij liever via een platform dat al een flinke naamsbekendheid heeft. In de Bol Masterclass review lees je eenvoudig terug hoe dit voor anderen heeft uitgepakt. 

Wat is het beste?

Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend. En of een methode wel of niet succesvol is, ligt aan meer dan alleen waar of met welk programma je het gaat verkopen. Een goede marketing strategie en zorgen voor veel naamsbekendheid is essentieel. Dus laat je hierin altijd goed adviseren door een echte marketing expert. Zo krijg je meteen duidelijk wat de veel gemaakte fouten zijn en welke aanpak voor jou waarschijnlijk het meeste op zal gaan leveren.