Deze vraag speelt bij veel mensen. Ronald van Marketing Finance heeft hiervoor een passende oplossing gevonden. Ronald zegt: ‘’Via de website Starten met Beleggen krijgt u antwoord op de vraag of beleggen voor u een interessant alternatief op de lage spaarrentes. Op de website kunt aan de hand van jouw inleg en gekozen risicoprofiel ontdekken wat beleggen jou de afgelopen jaren had kunnen opleveren’’.

 

Het doel

Als startende belegger spelen tal van vragen op en is een keuze maken al lastig zat, wat zijn de risico’s, welke relatie heeft dat te het rendement en wat zijn de kosten. Ronald geeft aan: ‘’In Nederland zijn er meer dan 100 actieve vermogensbeheerders en dat maakt het voor de consument niet makkelijker. Het doel van starten met beleggen is om beleggen toegankelijk te maken voor iedereen en zodoende mensen in staat te stellen betere financiële keuzes te maken, bij de juiste beleggingspartij’’.

 

Starten met beleggen is niet enkel voor de beginnende beleggers kijken maar ook daar beleggers met net die ervaring die ervoor zorgt dat ze zelf actief aan de slag willen met beleggen, worden er wekelijks nieuwe beleggingsberichten geplaatst.

 

Deze inhoudelijke artikelen zijn er om de bezoekers te informeren over financiële onderwerpen. Ronald: ‘’Door te berichten te schrijven over de volgende onderwerpen; beginnen met beleggen, lage spaarrente, eerder stoppen met werken en andere personal finance gerelateerde onderwerpen Proberen we bezoekers te up to date te houden’’.

 

Op de website heeft de doelgroep de mogelijkheid om te kiezen tussen de beleggingsvorm laten beleggen of zelf beleggen. Na de keuze komt een onafhankelijke vergelijking van de verschillende beleggingspartijen.

 

De vergelijkingstool

In de tool kiest u een inleg en een risico om vervolgens direct te zien hoeveel beleggen u had kunnen opleveren afgelopen jaar, drie jaar en vijf jaar.

 

De tool is zo uniek ingericht dat er met verschillende filters kan worden aangegeven welke onderdelen u persoonlijk belangrijk vindt, zoals een startbonus, periodiek beleggen of bijvoorbeeld een instapgrens.

 

Deze combinatie zorgt ervoor dat u de juiste keuze kan maken die het beste bij uw situatie past zowel qua risico en beleggingspartij.

 

Benieuwd geworden wat beleggen u had kunnen opleveren? Bezoek de website van starten met beleggen en ontdek het.